heftruck; vorklift

VERKOCHT

Specificaties

NIEUWE VIER-WIEL HANGCHA

VCS nr: 1642

  • Merk: Hangcha
  • Type: CPCD25-XW97F
  • Laad capaciteit: 2500 Kg
  • Lastzwaartepunt: 500
  • Hefhoogte: 4700 mm ( triplex )
  • Motor: AC Curtis
  • Fabrieksgarantie

- Opties aanwezig op de heftruck: Sideshift / led werklichten ( voor & achter ) / blue safety light / achteruitkijkspiegel

- Extra opties te verkrijgen bij VCS: voledige cabine / voorruit / achterruit / no marking banden / code slot / vorkenversteller / caddy ....

Wil je meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en krijg een antwoord op je vraag binnen de 24u.


FOTO GALERIJ
Dit 4.0-inch gekleurd LCD scherm met 4 interactieve knoppen en een CAN bus combinatie functie, geeft de bestuurder alle nodige informatie van het toestel.


Deze machine is voorzien van een "blue safety light", door een blauwe vlek die op de vloer wordt geprojecteerd verhoogt de veiligheid van de omstaande personen rond de heftruck, verminderd botsingen in en rond de werkplaats.

EXTRA OPTIES TE VERKRIJGEN BIJ VCS

Met deze optie kunt u zowel de vorken open of dicht zetten, alsook het vorkenbord naar links of recht verschuiven ( shiften ) vanuit de cabine.

Deze volledige gesloten cabine is optioneel en op bestelling, deze heeft deuren aan beide zeiden waarvan de ruit kan open schuiven. Een voorruit met ruitenwisser en een openklapbare achteruit met ruitenwissers.

Deze no marking banden of witte banden zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen, deze vermijden strepen op de vloer en hebben nauwelijks hitteontwikkeling. De levensduur en eigenschappen zijn regulier aan zwarte banden.

Met dit codeslot gaat kunt u de machine gaan beveiligen door een persoonlijke code te gebruiken, dit vermijdt dat onbevoegden het toestel gaan gebruiken.

Deze universele caddy kunt u laten plaatsen op de gewenste plaats, dit voorziet de bestuurder van een plaats voor zijn materiaal. de caddy is voorzien van; bekerhouder, clip voor papieren, gleuf voor mobiele telefoon, grote bak voor voorwerpen, balpen ( wordt me geleverd )
Afmetingen:
Lengte 52cm
Breedte 17 cm
Hoogte 13 cm

  • Copyright © 2017