Tweedehands een heftruck kopen

Wanneer je overweegt om tweedehands een heftruck te kopen, ben je bij VCS Forklifts in Desselgem aan het juiste adres voor kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Onze occasieheftrucks zijn veelzijdig inzetbaar, zowel verticaal als horizontaal, en maken jouw werk in regio Kortrijk aanzienlijk gemakkelijker. Deze heftrucks verzekeren je van efficiëntie en betrouwbaarheid in jouw dagelijkse werkzaamheden.

 

Uitgebreid assortiment

Superieure klantenservice

Exclusieve Hangcha-verdeler

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een tweedehands heftruck?


 

Welk onderhoud wij voorzien

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan onderhoudsdiensten voor je rollend materieel:

  • Regelmatige inspecties en onderhoud.
  • Reparaties en vervanging van versleten onderdelen.
  • Smering van bewegende delen voor een soepele werking.
  • Batterijonderhoud en -vervanging.
  • Bandenservice voor optimale grip en veiligheid.

 

Forklift red

Koop bij ons de beste tweedehandsmodellen

Het kiezen van de juiste occasieheftruck is essentieel voor je bedrijf. Daarom nodigen we je uit om jouw specifieke behoeften met ons te delen. Samen vinden we de tweedehandsheftruck die perfect aansluit bij jouw werkzaamheden. Al onze heftrucks staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid! Met onze expertise garanderen we dat je investeert in een machine die waarde toevoegt aan jouw bedrijfsvoering. Neem vandaag nog contact op en maak de slimme keuze.

 

Contacteer ons voor specifieke vragen

Heb je specifieke vragen of wensen? Als heftruckspecialist staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van de juiste oplossingen. Of je nu geïnteresseerd bent in een onderhoudsplan, of gewoon meer wilt weten over onze producten en diensten, neem gerust contact met ons op. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

VCS Forklifts bvba
Spildoornstraat 31
8792 Desselgem
  • Copyright © 2017